ZPW-25B susunan tablet mesin pencét pikeun nyieun batu bungbu

ZPW-25B susunan tablet mesin pencét pikeun nyieun batu bungbu

descroption gancang


  • Fungsi: permen kubus mesin melu wrapping
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Tanggal pangiriman: 35 poé gawé
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T, Western Union
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian gancang          
    Kaayaan: anyar Tempat  Asal: Shanghai,  Cina  (Daratan) Ngaran brand: ZMD
    tipe: Usaha Rotary  Tablet Pencét Voltaseu 220V / 380V sertifikasi: ISO9001
    bahan: Beusi sténless dimension: 920 * 890 * 1540 mm    
    Sanggeus-jualan  Service disadiakeun:   Insinyur  sadia pikeun layanan       

    Panjelasan Produk

    Tablet Pencét Mesin
    model ZP WB-19D
    mati 19 susunan
    Max.pressure 100kn
    Max. Diaméter Table 40mm
    Max. Jero ngeunaan eusian 25mm
    Max.Thickness of Table 12m
    Turret Speed 18r / mnt
    Kamampuh produksi 20520pc / h
    kakuatan motor 3kw

     

    Fitur pakakas anu 

    1.Easy masang, pamakéan, sarta ngajaga. 
    Bahan mesin awak téh stainless steel kalawan kualitas luhur.
    Mesin pamakéan kontrol knobs nu ngajadikeun esay mesin ngagunakeun tur hemat kuli. 
    2.Automatically muterkeun gaya.
    Laju turntable, nu jerona ngeusian bahan sarta ketebalan nu tablet tiasa disaluyukeun. Kapasitas bisa disaluyukeun sakumaha bakal Anjeun. 
    Kinerja 3.Excellent, efisiensi tinggi na produktivitas hébat.
    Kapasitas max tina mesin ieu tiasa 54000pcs / h, nu hartina anjeun bisa cageur ongkos Anjeun dina waktu anu singget tur nyieun kauntungan geura-giru. 
    Tekanan 4.Large na precision tinggi.
    Tekanan panggedena nepi ka 100kn, diameter pangbadagna ti tablet nepi ka 40mm, nu hartina batu bouillon atanapi batu séjén anu dijieun ku mesin pencét tablet urang nu mibanda kualitas hébat. Hasilna, anjeun tiasa meunang cinta custom anjeun jeung dilegakeun pasar kacida gancangna. 
    Polusi 5.No, teu runtah bahan baku.
    Mesin bisa loyog sareng kotak bubuk nyerep, anu tiasa nyerep lebu dihasilkeun ku mesin, teras debu nu bisa didaur ulang. 

    Fitur sahiji layanan kami
    1) Urang bisa nyadiakeun sagala jasa pikeun instalasi, commissioning jeung latihan.
    2) Urang bisa nyadiakeun téknologi produksi pikeun konsumén urang, kawas rumus
    3) jaminan sataun

    Gambar lengkep
    Bouillon kubus tablet pencét mesin australia bagian
    Nami : Gravitasi feeder kalawan Hopper
    Bahan : stainless steel
    Fitur : design Special for bubuk konstan ngalir kana paeh. Ieu bisa nyingkronkeun ku motor turret pikeun pagelaran hadé. Aliran bahan dikawasa ku klep usaha Rotary.

    sfe

    Bouillon kubus tablet pencét mesin australia bagian
    Nami : Turntable 
    Bahan : stainless steel 304
    Fitur: Laju rotasi turntable disaluyukeun ku fasilitas VF ngaliwatan hiji kenop di panel listrik. Tekanan ketebalan sarta tekanan gawé bisa disaluyukeun ku kabayang panangan arah dituduhkeun.

    saefseg
    Bungkusan & Pangiriman
    • Ékspor Standar kayu Case bungkusan

    sssss1 sssss2 sssss3

    FAQ
    1. Dupi mesin anjeun minuhan kaperluan urang ogé?
    Maka kami bakal méré Anjeun proposal nurutkeun requirments husus Anjeun. Unggal mesin ieu ngaropéa papanggih kabutuhan Anjeun ogé.
    2.How bisa mastikeun ngeunaan kualitas mesin sanggeus urang nempatkeun ordo?
    Sateuacan pangiriman, urang bakal dikirim anjeun teh gambar sareng video pikeun anjeun pariksa kualitas, oge bisa ngatur pikeun kualitas mariksa ku diri atawa ku kontak anjeun dina organisasi inspeksi pihak katilu.
    3.We sieun anjeun moal ngirim kami mesin sanggeus urang kirimkeun maneh duit?
    Perhatikeun lisénsi bisnis luhur kami sarta sertipikat. Tur upami Anjeun salah teu percanten ka kami, mangka urang bisa ngagunakeun alibaba jasa jaminan dagang atawa mayar ku LC, ngajamin duit Anjeun.
    4. Kunaon urang kudu milih parusahaan anjeun?
    sabab kami teh pangalusna salah dina widang ieu, sarta kami ogé kudu pabrik urang sorangan dina producting batu bouillon, urang bisa méré Anjeun bantuan teknologi pangalusna
    5.Need langkung mesin rinci atawa video?
    mangga ngahubungan kami langsung


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !