FAQs - Sino reputasi Grup

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon periode jaminan mesin?

Sataun. Iwal sésa maké kami bakal nyadiakeun layanan pangropéa bébas pikeun bagian ruksak disababkeun ku operasi normal dina jaminan. jaminan ieu teu nutupan maké jeung cimata alatan nyiksa, nyalahgunakeun, kacilakaan atawa robahan diidinan atawa perbaikan. Ngagantian bakal shipped ka anjeun sanggeus poto atawa bukti sejen nu disadiakeun.

jasa Naon tiasa nyadiakeun saméméh jualan?

Firstly, urang bisa nyadiakeun mesin paling merenah numutkeun kapasitas Anjeun. Bréh, Sabada meunang dimension workshop anjeun, urang tiasa ngararancang tata perenah mesin workshop pikeun anjeun. Thirdly, urang bisa nyadiakeun rojongan teknis duanana sateuacan na sanggeus jualan.

Kumaha anjeun tiasa ngajamin sanggeus layanan jualan?

Urang bisa ngirim insinyur pikeun panduan nu instalasi, commissioning, sarta latihan nurutkeun kana perjangjian jasa kami asup.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !