Ngahubungan Us - Sino reputasi Grup

Taros Kami

11

alamat

No.2006, Gedong Kantor Taihua, Qingzhou Kota, Propinsi Shandong, PRChina

Surélék

 

parkerzhao@sd-zmd.com

 

telepon

+ 86-0536-3889166

86-13854481008

Fax: 86- 0536-3221550

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !