Nepangkeun - Sino reputasi Grup

Tentang Kami

Sino reputasi Grup mangrupakeun perusahaan ngarancang proyék jeung téhnologi ngembang profésional nu utamana dina aktipitas widang alat-alat dahareun cageur.

parusahaan urang geus husus dina proyék turnkey jasa, loba lumaku pikeun industri pangolahan kadaharan kayaning bonbon kubus, susu kubus, batu bumbu, jsb

Digabungkeun jeung manufaktur parabot, instalasi, commissioning jeung latihan, ogé urang boga grup tina insinyur beredar anu husus dina ngembangkeun teknis, produksi jeung konsultasi teknis pikeun sanggeus-jualan nyukcruk pangropéa.

Bisa nyadiakeun solusi pangalusna sarta desain paling optimal nurutkeun kaayaan pasti customer sarta requests.

Urang terus keukeuh kana kualitas heula, layanan heula, customer munggaran.

babaturan Wilujeng sumping ti sakuliah dunya nepi ka didatangan tur cooperate pikeun win-win babarengan! 

20160131 dsfefsegfe

fes0113144029 IMG_0sdf546


WhatsApp Online Chat !