FAQs - Sino Reputacioni Group

FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

Cila është periudha e garancisë e makinës?

Nje vit. Përveç pjesëve të veshur, ne do të ofrojë shërbim falas të mirëmbajtjes për pjesët e dëmtuara të shkaktuara nga funksionimin normal brenda garanci. Kjo garanci nuk mbulon veshin dhe lot për shkak të abuzimit, keqpërdorimit, aksidenti apo ndryshim të paautorizuar ose riparime. Zëvendësimi do të transportohen për ju, pas foto apo prova të tjera janë dhënë.

Çfarë shërbimi mund të ju japin para se të shitjes?

Së pari, ne mund të furnizimit me makinë më të përshtatshme në përputhje me kapacitetin tuaj. Së dyti, pasi të marrë dimension të seminarit, ne mund te percaktoje layout makinë seminar për ju. Së treti, ne mund të sigurojë mbështetje teknike para dhe pas shitjes.

Si mund të garantojë pas shitjes shërbimi?

Ne mund të dërgoni inxhinierë për të drejtuar instalimin, komisioneve, si dhe trajnim në bazë të marrëveshjes së shërbimit ne nënshkruar.

Duan të punojnë me ne?


WhatsApp Online Chat !