Rreth Nesh - Shqipo Vleresimi Group

Rreth nesh

Sino Reputacioni Group është një ndërmarrje profesionale projektim dhe teknologji projekt në zhvillim që të angazhuar kryesisht në fusha të shëndetshme pajisjeve ushqim.

Kompania jonë është e specializuar në shërbimet gardian projektet, gjerësisht të aplikueshme për industrinë e përpunimit të ushqimit të tilla si kubike karamele, kubike qumësht, cubes erëza, etj

E kombinuar me prodhimin e pajisjeve, instalimin, komisioneve dhe trajnim, gjithashtu ne kemi një grup i inxhinierëve të shquar të cilët janë të specializuar në zhvillimin teknik, prodhimin dhe këshillim teknik për të pas-shitjes ndjekja e mirëmbajtjes.

Ne mund të ofrojë zgjidhjen më të mirë dhe harton më optimale në bazë të situatës e saktë e konsumatorit dhe kërkesave.

Ne vazhdimisht këmbëngulin në cilësisë së parë, shërbimi i parë, konsumatorit të parë.

Mirë se vini miq nga e gjithë bota për të vizituar dhe të bashkëpunojnë për të fitojë të fitojë së bashku! 

20160131 dsfefsegfe

fes0113144029 IMG_0sdf546


WhatsApp Online Chat !