Прашања и одговори - Сино Репутација група

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Која е гаранцијата на машината?

Една година. Освен потрошни делови, ќе обезбеди бесплатна услуга за одржување на оштетените делови, предизвикани од нормална работа во рамките на гаранција. Оваа гаранција не ја опфаќа и абење поради злоупотреба, злоупотреба, несреќа или неовластено менување или поправки. Замена ќе бидат испратени до вас по се предвидени слика или други докази.

Кои услуги може да ви обезбеди пред продажба?

Прво, ние може да снабдување најпогодни машина зависност од вашата способност. Второ, по добивање на вашата работилница димензија, ние можеме да дизајнираме изгледот на работилницата машина за вас. Трето, ние може да обезбеди техничка поддршка пред и по продажбата.

Како може да се гарантира по продажбата на услугата?

Ние можеме да испраќаме инженери за водење на инсталација, пуштање во работа и обука во согласност со договорот за услуги што ги потпишале.

Сакаат да работат со САД?


WhatsApp Online Chat !