За нас - Сино Репутација група

за нас

Сино Репутација група е професионална дизајнирање и технологија проектот развој на претпријатието кои, главно, се занимава со здрава храна полиња опрема.

Нашата компанија е специјализирана за клуч проекти услуги, широко применливи за прехранбената индустрија, како што се бонбони коцка, млеко коцка, Леќата коцки, итн

Во комбинација со опрема за производство, монтажа, пуштање во работа и обука, исто така, ние имаме група на истакнати инженери кои се специјализирани во техничкиот развој, производство и технички консултации на по продажбата следење на одржување.

Ние може да обезбеди најдобро решение и најоптимално дизајни според точната состојба на клиентите и барањата.

Ние постојано инсистира на квалитет прво, сервис прво, прв клиент.

Добредојдовте пријатели од целиот свет да ја посетите и да соработуваат за понудената заедно! 

20160131 dsfefsegfe

fes0113144029 IMG_0sdf546


WhatsApp Online Chat !