ZPW-25B mranata tablet mesin press for nggawe persagi seasoning

ZPW-25B mranata tablet mesin press for nggawe persagi seasoning

descroption cepet


  • Fungsi: Candy kotak mesin melu bungkusan
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Tanggal layang: 35 apa dina
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T, Western Union
  • Detail produk

    Tags Product

    Details cepet          
    kondisi: New Place  Asal: Shanghai,  China  (Mainland) Jeneng merek: ZMD
    Koleksi: Rotary  Tablet Press Tegangan 220V / 380V Certification: ISO9001
    Material: Steel ukuran: 920 * 890 * 1540 mm    
    Sawise-sales  Service Layanan:   Engineers  kasedhiya kanggo layanan       

    Description Product

    Tablet Press Mesin
    model ZP WB-19D
    mati 19 Sets
    Max.pressure 100kn
    Max. Diameter of 40mm
    Max. Ambane saka pangisi 25mm
    Max.Thickness of 12m
    menara cilik Speed 18r / min
    Kapasitas produksi 20520pc / h
    daya Motor 3kw

     

    Fitur saka peralatan 

    1.Easy kanggo nginstal, nggunakake, lan njaga. 
    Materi mesin awak stainless steel kanthi kualitas dhuwur.
    Mesin nggunakake kontrol knobs kang ndadekake esay mesin kanggo nggunakake lan daya pegawe. 
    2.Automatically muter gaya.
    Kacepetan piring, ambane saka Isi materi lan kekandelan saka tablet bisa diatur. Kapasitas bisa diatur minangka karsa Paduka. 
    Kinerja 3.Excellent, efficiency dhuwur lan produktivitas gedhe.
    Kapasitas max mesin iki bisa dadi 54000pcs / h, kang tegese sampeyan bisa waras biaya ing wektu cendhak lan nggawe bathi rauh. 
    Meksa 4.Large lan tliti dhuwur.
    Meksa paling gedhé nganti 100kn, diameter gedhe saka tablet nganti 40mm, kang tegese persagi bouillon utawa persagi digawe dening mesin press tablet kita karo kualitas gedhe. Akibaté, sampeyan bisa menang katresnan adat lan nggedhekake pasar banget cepet. 
    Polusi 5.No, ora sampah saka mentahan materi.
    Mesin bisa cocok karo kothak wêdakakêna nresep, kang bisa nresep bledug déning mesin, banjur bledug bisa ulang. 

    Fitur saka layanan kita
    1) bisa nyedhiyani kabeh layanan kanggo instalasi, commissioning lan latihan.
    2) bisa nyedhiyani teknologi produksi kanggo kita pelanggan, kaya rumus
    3) siji taun babar pisan

    Images rinci
    Bouillon kotak tablet penet mesin australia bagean
    Jeneng : Gravitasi pakan karo hopper
    Material : Stainless
    Fitur : desain khusus kanggo wêdakakêna pancet mili menyang die. Iku bisa diselarasake karo motor menara cilik kanggo kinerja apik. Aliran Material kontrol dening tutup Rotary.

    sfe

    Bouillon kotak tablet penet mesin australia bagean
    Jeneng : piring 
    Material : Stainless 304
    Fitur: Kacepetan rotasi piring wis diatur dening fasilitas VF liwat gantilane ing panel listrik. Meksa kekandelan lan meksa karya bisa diatur dening rodha tangan arah dituduhake.

    saefseg
    Packaging & Delivery
    • Ekspor Standard Kayu Case Packaging

    sssss1 sssss2 sssss3

    FAQ
    1. Bisa mesin ketemu kabutuhan kita uga?
    Kita bakal menehi proposal miturut requirments tartamtu. Saben mesin punika selaras kanggo ketemu karo kabutuhan uga.
    2.How kita bisa nggawe manawa bab kualitas mesin sawise kita sijine supaya?
    Sadurunge delivery, kita bakal ngirim gambar lan video kanggo dipriksa kualitas, lan sampeyan uga bisa ngatur kanggo kualitas mriksa dening dhewe utawa dening kontak ing organisasi pengawasan pihak katelu.
    3.We wedi sampeyan ora bakal ngirim kita mesin sawise kita ngirim dhuwit?
    Wigati dimangerteni lisènsi bisnis ndhuwur kita lan certificate. Lan yen sampeyan ora dipercaya kita, banjur kita bisa nggunakake alibaba layanan jaminan perdagangan utawa pembayaran dening LC, njamin dhuwit.
    4. Apa kita kudu milih perusahaan?
    amarga kita paling siji ing lapangan iki, lan kita uga duwe pabrik kita dhewe ing producting persagi bouillon, kita bisa menehi pitulungan teknologi paling
    5.Need mesin luwih rincian utawa video?
    hubungi kita langsung


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !