FAQs - Sino Reputation Group

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa periode babar pisan saka mesin?

Setaun. Kajaba bagéan ngagem, kita bakal nyedhiyani layanan pangopènan gratis kanggo bagéan rusak disebabake operasi normal ing babar pisan. babar pisan ora nutupi nyandhang lan luh amarga planggaran, nyalahi panggunaan, Laka utawa rupane ora sah utawa ndandani. Replacement bakal mlebukake kowe sakwise foto utawa bukti liyane sing kasedhiya.

layanan apa bisa nyedhiyani sadurunge sales?

Sepisanan, kita bisa nyalurake mesin paling cocok miturut kapasitas Panjenengan. Sareh, Sawisé njupuk ukuran workshop, kita bisa desain tata mesin workshop kanggo sampeyan. Pangeran, kita bisa nyedhiyani technical support loro sadurunge lan sawise dodolan.

Carane bisa njamin sawise dodolan layanan?

Kita bisa ngirim engineers kanggo nuntun instalasi, commissioning, lan latihan miturut perjanjian layanan kita mlebu.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !