Prakawis kita - Sino Reputation Group

Babagan awake dhewe

Sino Reputation Group punika perusahaan ngrancang project lan teknologi ngembangaken profesional kang utamané melu kothak peralatan pangan sehat.

Our company specialized ing proyèk turnkey layanan, digunakake ditrapake kanggo industri pangan Processing kayata Candy kotak, susu kotak, persagi seasoning, etc.

Gabungan karo Manufaktur peralatan, instalasi, commissioning lan latihan, uga kita duwe klompok engineers pinunjul sing specialized ing pembangunan technical, produksi lan rembugan technical kanggo sawise-sales nelusuri pangopènan.

Kita bisa nyedhiyani solusi sing paling apik lan designs paling optimal miturut kahanan pas customer lan panjalukan.

We saya nandheske ing kualitas pisanan, layanan pisanan, customer pisanan.

kanca Welcome saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi lan kerjo bareng kanggo menang-menang bebarengan! 

20160131 dsfefsegfe

fes0113144029 IMG_0sdf546


WhatsApp Online Chat !